
Bounty with a twist
@AllPurposeGoodies
Ingrediente
80g caju
80g cocos razuit
75g curmale
60ml ulei de cocos
20g sirop de agave
1 lingură cacao pudra
125g ciocolata neagra
250ml lapte de cocos 80% din conservă (doar partea solidă )
Optional: vișine din vișinată
160g cocos razuit
50ml lapte de cocos 80% din conservă (doar partea solidă)
-
100g unt de cocos
70g sirop de agave
Optional: visine din visinata
125g ciocolata neagra
80ml lapte vegetal
Blat
Crema cioco
Crema de cocos
Glazură cioco
Preparare
Blat
Punem ingredientele într-un robot de bucătărie și mixăm până obținem o consistență lipicioasă. Turnăm compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Crema cioco
Topim ingredientele împreună, la foc mic, apoi adăugăm peste blat,imoreuna cu vișinele. Lăsăm la frigider până se întăreșt
Crema de cocos
Adăugăm ingredientele într-un robot de bucătărie și amestecăm bine. Dacă vreți să adăugați vișine în compoziție, amestecați cu o spatulă ca să rămână vișinele întregi.Crema de cocos se toarnă doar după ce s-a întărit crema de cioco.
Glazura cioco
Topim ciocolata împreună cu laptele, apoi turnăm glazura peste tort