Termeni si conditii

 1. DEFINITII SI TERMENI

Papamigdal – este denumirea comerciala a SC Semnul Papagalului S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Bd.Chisianu Nr 5, sector 2, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/14668/2014, cod unic de inregistrare fiscala 33914136

Vanzator – www.papamigdal.ro

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Papamigdal  (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Papamigdal  si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.).

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Produse de pe Site.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditi

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Produselor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre Papamigdal, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

 1. SCOPUL TERMENILOR SI CONDITIILOR

Prezentul document reglementeaza conditiile de utilizare ale Site-ului de catre vizitatori si clienti, precum si modalitatea prin care produsele vandute pe Site pot fi cumparate. Prezentul document are valoarea unui contract la distanta incheiat intre Client si Papamigdal, producand adtfel efecte juridice de la data acceptarii sale de catre clienti.

 1. GENERALITATI

Societatea face eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.  Societatea isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

 1. DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui site este proprietatea Societatii si si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.  Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea acestui site de catre dispozitive sau programe automate; copierea manuala a continutului; publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul Vanzatorului. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

5.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

5.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) si/sau telefonic.

5.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Produse din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

5.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, a produselor comandate.

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

6.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate Papamigdal isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Papamigdal. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Papamigdal, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

6.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

6.3. Toate preturile prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si nu includ  T.V.A, societatea nefiind platitoare de TVA.

6.4. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

6.5. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 1. COMANDA

8.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului.

8.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

8.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

8.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

8.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

8.4.2. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte; 

8.4.3. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Papamigdal, in cazul platii online;

                                                    

  1. ANULAREA COMENZII

  9.1 Produsele comandate si livrate nu pot fi returnate, conform prevederilor art. 16 din OUG 34/2014, in cazul vanzarii de produse susceptibile de a se deteriora sau expira rapid, precum si in cazul vanzarii de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

  Cu titlu de exceptie, produsele comandate si livrate pot fi returnate in situatia in care acestea:

  • au fost livrate desigilate,
  • nu respecta standardele de calitate, sau daca dintr-o eroare au fost livrate alte produse decat cele comandate.

  In acest caz produsele pot fi returnate, in termen de 14 zile de la data livrarii acestora. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Produs expiră în termen de 14 zile de la 

  – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Produs – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

  – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Produs – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi

  9.2. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  9.9.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

  9.9.2. pentru Comenzile achitate cu ramburs -> prin restituire in contul comunicat de catre Client/Cumparator

  9.3. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Produsele (se va lua data cea mai recenta).

  9.4. In cazul in care un Produs comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Produsului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

  1. CONFIDENTIALITATE

  10.1. Papamigdal va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in documentul privind prelucrarea datelor cu caracter personale. https://www.papamigdal.ro/prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal

  10.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

  10.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  Papamigdal  nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

  10.4. Prin inscrierea in baza de date a Papamigdal, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Papamigdal: furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator (firma de curierat), precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; 

  1. FACTURARE – PLATA

  11.1. Preturile Produselor afisate in cadrul site-ului www.papamigdal.ro nu  includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare pentru societatile neplatitoare de TVA.

  11.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

  11.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Produse vandute de Papamigdal, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul si/sau atasata de coletul livrat.

  11.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

  11.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a comenzilor plasate pe www.papamigdal.ro  putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

  1. LIVRAREA COMENZII

  12.1.  Vanzatorul se obliga sa livreze Produsele  in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator , fie in mod direct sau apeland la Terte persoane (companii de curierat).

  12.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

  12.3. Vanzatorul va efectua livrarea Produselor numai pe teritoriul Romaniei.

  12.4. Taxa de livrare va fi afisata atat in in momentul plasarii comenzii cat si dupa finalizarea acesteia.

  Moneda in care se face achitarea serviciilor prestate : RON

  Taxa de livrare difera in functie de greutatea produselor comandate si va fi calculata automata si afisata in momentul finalizarii comenzii catre noi.

  12.5. In cate zile veti primi comanda?

  Cu exceptia serviciului de livrare urgenta, Sameday Courier garanteaza livrarea oricarei trimiteri postale interne in bune conditii si in deplina confidentialitate, oriunde pe teritoriul Romaniei in termen mediu de 24 de ore, fără a depăşi însă 36 ore (termen maxim);

  • Livrare locala, in Bucuresti si zonele limitrofe, livrarile se vor face in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii pentru produsele aflate pe stoc.
  • Livrare Nationala – oriunde in tara in maxim 48 de ore pentru produsele aflate pe stoc.

  Termenul de livrare pentru precomenzi este de 5-7 zile.

  12.6. Care este orarul de livrare?

  Comenzile locale in Bucuresti expediate prin curier vor fi livrate de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-18:00

  Facem tot posibilul pentru a ne asigura ca livrarea comenzilor se fae in intervalul mentionat, insa, avind in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu ne facem responsabili pentru intarzierile cauzate de firma de curierat. Va rugam sa ne comunicati orice dificultate intampinati in aceasta privinta, in lipsa unor informari din partea noastra. Feedback-ul dumneavoastra este important pentru noi si ne dorim ca inclusiv serviciul de livrare sa reprezinte o experienta buna.

  12.7. Primirea coletului si plata acestuia

  Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul Sameday care incaseaza si contravaloarea comenzii. Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (disponibila pe contul dvs. de client si transmisa catre email-ul dvs.), impreuna cu declaratia de conformitate.

  12.8. Ce se intampla daca , in momentul livrarii, nu am pregatita suma de rambursat?

  Odata plasata si confirmata comanda, aceasta va fi procesata si veti primi o confirmare telefonica si/sau pe email prin care va comunicam termenul de livrare. Totusi, intelegem ca pot aparea evenimente neprevazute care fac imposibila receptia coletului in ziua livrarii, in aceasta situatie va rugam sa ne anuntati pentru a amana expedierea.

  1. RASPUNDERE

  13.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

  13.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

  13.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

  13.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

  13.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Papamigdal, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

  1. GARANTII

  Papamigdal depune toate eforturile pentru a oferi informatii corecte si complete despre Produsele afisate pe Site care sa functioneze in mod continuu si stabil. Cu toate acestea, nu putem promite ca produsele vor fi disponibile in permanenta sau ca nu vor avea erori. Daca intampinati dificultati sau intervine o eroare pe perioada in care navigati pe Site, va rugam sa ne contactati.

  Accesul pe site-ul www.papamigdal.ro poate fi uneori restrictionat pentru mentenanta, actualizari ale sistemului sau pentru adaugarea unor functionalitati noi. In cazul in care Site-ul nu este disponibil, termenii de livrare sau anulare a produselor nu se modifica. Totodata, pe perioada de mentenanta, ne puteti contacta telefonic.

  Produsele comercializate pe Site respecta toate standardele de calitate si siguranta in vigoare, inclusiv in ceea ce priveste ambalarea si etichetarea. Materia prima este achizitionata de la producatori sau distribuitori autorizati, care garanteaza pentru calitatea acestora.

  Totodata, avand in vedere ca produsele comercializate pot contine alergeni, fiecare client intelege sa consume aceste produse pe raspunderea sa. Nu recomandam consumarea produselor Papamigdal de catre persoanele care cunosc ca manifesta orice fel de alergie sau intoleranta fata de ingredientele din produsele noastre. In acest sens, va rugam consultati eticheta produselor inainte de a le cumpara si consuma.

  1. FORTA MAJORA

  15.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

  15.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

  1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

  Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Papamigdal  si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de pe raza Municipiului Bucuresti.

  1. COOKIE-uri

  17.1. Pentru a oferi un serviciu personalizat Clientilor, papamigdal.ro poate folosi cookie-uri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor clientilor. Spre exemplu, cookie-uri pentru a putea identifica Clientul si pentru a ii putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele exprimate in vizitele anterioare ale acestuia. Totodata, eventuale alte retele de publicitate online pot folosi cookie-uri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele Clientului. Cookie-urile sunt fisiere de tip .txt, oferite browserului Clientului de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului Clientului. Totusi, Clientul poate reseta browserul fie sa il anunte ori de cate ori primeste cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookie-urilor. De retinut ca unele sectiuni ale Site-ului nu vor putea fi vizualizate normal daca Clientul a setat ca browserul acestuia sa respinga cookie-urile.

  17.2. Orice informatii personale pe care Clientul le dezvaluie in mediul de comunicare online, indiferent de tipul comunicarii, pot fi usor dezvaluite/ colectate si folosite de persoane neautorizate. Papamigdal.ro face tot posibilul sa protejeze informatiile personale ale Clientului, dar nu il poate asigura sau garanta securitatea oricarui tip de informatie pe care il transmite, astfel incat transmiterea informatiei intr-un mediu inadecvat se face pe propriul risc al Clientului. De asemenea, Clientul este unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-a dobandit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de Papamigdal.

   

     18. MODALITATI DE PLATA

  18.1. Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Pretul de vanzare al Produselor este cel in vigoare la momentul plasarii Comenzii, este exprimat in LEI (RON) si nu include TVA. Papamigdal isi desfasoara operatiunile in LEI și nu va aplica niciun comision suplimentar si nicio suprataxa pentru tranzactiile aferente comenzilor. 
  Papamigdal va putea emite si transmite Cumparatorului factura fiscala aferenta Comenzii, in conditiile transmiterii de catre Client a datelor necesare conform legii pentru intocmirea acesteia. Factura fiscala in format fizic va fi livrata catre Cumparator odata cu comanda. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in LEI.
  Factura electronica va fi disponibila dupa efectuarea platii in cazul platii cu cardul bancar si a ordinului de plata. In cazul platii ramburs, factura electronica e disponibila si inainte platii.
  Factura electronica va fi trimisa pe mail cand produsele sunt pregatite si preluate de curier.
  Factura electronica se poate descarca si din contul dvs. de client.
  Cumparatorul are la dispozitie trei modalitati de plata pentru comenzile efectuate pe Site: plata online cu Cardul Bancar, transfer bancar / ordin de plata si plata numerar la livrare (ramburs).
  In cazul efectuarii unei plati online cu Cardul Bancar (Visa Classic/Electron, MasterCard, Maestro), pentru  finalizarea si validarea platii Clientul este directionat catre o Pagina de Plata securizata. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat optiunea de plata online. 
  Papamigdal nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la Cardul Bancar al Clientului, acestea fiind procesate direct prin intermediul sistemelor securizate ale furnizorului de servicii de plati online. Procesatorul de Carduri Bancare agreat de Papamigdal are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei Comenzi emise, Comenzi anulate, Contract valid sau Contract anulat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
  Daca se alege plata in numerar, plata este considerata finalizata in momentul achitarii sumei reprezentantului firmei de curierat.
  In cazul platii prin Card Bancar, platile sunt procesate prin intermediul Netopia Mobilpay, in calitate de procesator de plati, avand sediul in Bucuresti si numar identificare companie RO15565496. Papamigdal va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea Produselor comandate si livrate, conform mesajului de confirmare a Comenzii transmise catre Cumparator. In cazul platii in numerar, Papamigdal va primi sumele reprezentand contravaloarea Produselor comandate si taxa de livrare prin reprezentantul firmei  de curierat,  in momentul livrarii comenzi.
  In cazul platilor online, Papamigdal nu este / nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de LEI. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.
  Inchide

  Popup

  Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

  Age verification

  By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

  Cautare

  Cosul de cumparaturi

  Cosul este gol.
  Incepeti cumparaturile