
Cookies vegane cu tahini
Papamigdal
Ingrediente
-
130g unt de seminte de susan
130g faina integrala
bicarbonat de sodiu
praf de copt
sare
30g bucati de ciocolata neagra
32g ulei de cocos
130g zahar de cocos
130g seminte de in macinate
vanilie
60ml apa
Preparare
Se amesteca semintele de in in apa si se lasa la inmuiat 15 minute
Preincalziti cuptorul la 175 °C și tapetati o tava cu pergament
Intr-un castron mare, cu o lingura de lemn, amestecați zaharul de cocos, untul din semințe de susan, ulei de cocos, vanilie și amestecul de seminte de in pana se omogenizeaza
Se amesteca faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea de mare si se amesteca până se combina complet
Ormați aluatul de biscuiți în 12 bile si întindeti uniform pe tava. Aplatizati-le usor cu o furculita
Se da la cuptor si se coace aproximativ 15 minute pana incep sa se rumeneasca usor.
Cand s-au copt, scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca pe un gratar