cu unt de arahide si fructe de padure
Portii
2
Timp de pregatire
15 Minute
Timp de gatire
5 Minute
Calorii
1247
Ingrediente
- Primul strat este un sos din: Visine sau coacaze 50 grame
- Cirese sau zmeura 100 grame
- Prune 2 buc 50 grame
- Zeamă de curmale 20 grame
- Al doilea strat compus din: 1 Banana coapta 150 grame
- Kefir 300 grame
- Fulgi de ovaz 100 grame
- Al treilea strat compus din: Unt de arahide 50 grame
- Ciocolata neagra topita 30 grame
- Decor cu: Mure 50 grame
- Coacaze rosii 30 grame
- Afine 115 grame
Preparare
- Primul strat consta in visine (sau coacaze), cirese (sau zmeura), prune si zeama de curmale blenduite.
Dupa ce se obtine pasta de fructe, se toarna in doua borcane.
Al doilea strat este compus din banana coapta zdrobita, kefir si fulgi de ovaz amestecate, care se toarna peste pasta de fructe.
Se topeste ciocolata neagra pe bain-marine si se amesteca cu unt de arahide. Compozitia rezultate se toarna in cele doua borcane.
Se decoreaza cu mure, coacaze rosii, afine sau zmeura. Sau alte fructe disponibile de sezon.
Tabel nutritiv
Tabel nutritiv
- per portie
- Calorii
- 1247
Cantitate/servire
% Daily Value
- Carbohidrati
- 197 grame
- Grasime
- 52 grame
- Proteine
- 49 grame