Banana bread vegana
@stardust.baking
Ingrediente
- 250 gr banane pasate cu furculita (cam 3 banane potrivite sau 2 mai mari)
- 2 "oua" din seminte de in (2 linguri rase de seminte de in + 6-7 linguri de apa, lasate la hidratat 5-10')
- o lingura plina cu eritriol sau indulcitor
- 125 gr unt de arahide lichid
- 240 gr lapte vegetal
- 250 gr faina de ovaz fara gluten
- 165 gr faina de migdale
- 1 lgt praf de copt
- 1 lgt bicarbonat
- 1 lgt scortisoara Ceylon
-
50 gr unt de arahide
-
30 gr sirop de artar
-
25 gr ulei de cocos
Glazura
Preparare
Se amesteca ingredientele lichide intr-un bol, iar cele uscate in alt bol.
Ulterior, se incorporeaza lichidele peste ingredientele uscate.
Se amesteca fix cat sa incorporam faina care se pune intr-o forma de guguluf/bundt si se baga la cuptorul preincalzit.
La final dupa ce se scoate din cuptor se adauga glazura.
Mentiuni
Merge minunat si la cafea