Bounty with a twist
@AllPurposeGoodies
Ingrediente
-
80g caju
-
80g cocos razuit
-
75g curmale
-
60ml ulei de cocos
-
20g sirop de agave
-
1 lingură cacao pudra
-
125g ciocolata neagra
-
250ml lapte de cocos 80% din conservă (doar partea solidă )
-
Optional: vișine din vișinată
-
160g cocos razuit
-
50ml lapte de cocos 80% din conservă (doar partea solidă)
-
100g unt de cocos
-
70g sirop de agave
-
Optional: visine din visinata
-
125g ciocolata neagra
-
80ml lapte vegetal
Blat
Crema cioco
Crema de cocos
Glazură cioco
Preparare
Blat
Punem ingredientele într-un robot de bucătărie și mixăm până obținem o consistență lipicioasă. Turnăm compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Crema cioco
Topim ingredientele împreună, la foc mic, apoi adăugăm peste blat,imoreuna cu vișinele. Lăsăm la frigider până se întăreșt
Crema de cocos
Adăugăm ingredientele într-un robot de bucătărie și amestecăm bine. Dacă vreți să adăugați vișine în compoziție, amestecați cu o spatulă ca să rămână vișinele întregi.Crema de cocos se toarnă doar după ce s-a întărit crema de cioco.
Glazura cioco
Topim ciocolata împreună cu laptele, apoi turnăm glazura peste tort