Prajitura Bounty
@AllPurposeGoodies
Ingrediente
-
200g mix alune preferate (migdale, caju și alune de pădure)
- 40g ulei de cocos topit
- 1 lingură de cacao
- 30g agave
- 120g lapte praf de cocos
-
50g unt de cocos
-
250g cremă de cocos din conservă 80% grăsime
- 50g agave sau mai mult după gust
Blat
Crema
Preparare
Blat
Punem alunele într-un robot de bucătărie și le marunțim. Adăugam restul ingredientelor si amestecam bine.
Compozitia o turnam într-o tava ( 20x20) tapetata cu hartie de copt și presa cu o lingură sa obținem un blat uniform.
Crema
Punem untul, crema si siropul într-o cratița pe foc mic și amestecam pana se topesc. Adăugăm laptele praf dat prin sita. Amestecam și turnăm compozitia peste blat. Dam la frigider pana se racește.
Dupa ce s-a racit, incalzim aprox 100ml lapte vegetal si 150g ciocolata neagră mărunțita, pana se topeste. Turnam peste cremă de cocos și dam la frigider pana se intareste.