cu unt de caju si fistic
Papamigdal
Ingrediente
-
aluat foietaj (noi am folosit varianta vegana)
-
4 linguri de apa
-
2 linguri de sirop de artar
-
unt de caju
-
zmeura
-
unt de fistic
-
unt de caju cu afine
-
unt de arahide cu banane si cacao
Umplutura
Preparare
Aluatul de foietaj se taie in forma de tringhiuri lungi si se infasoara.
Pentru luciu, ungeti cornurile cu apa si siropul de artar amestecate.
Apoi le puneti intr-o tava pe o foaie de copt si bagati la cuptorul preincazlit. Noi am tinut in jur de 14 minute la 170-180 °C
Cand sunt gata, le scoatem din cuptor si le lasam putin sa se raceasca, dupa care facem o sectiune pe lateral si adaugam umplutura dupa cum ne este pofta. Noi am folosit combinatii de caju cu frute, crema de arahide cu cacao si banane si unt de fistic.