Tofu marinat stir-fry
Papamigdal
Categorie
Fel principal
Ingrediente
-
tofu
-
orez
-
fasole verde pastai
-
ardei gras sau kapia
-
ulei de susan
-
sos de soia
-
unt de migdale
-
zeama de lime
-
sirop de artar
Preparare
Pregatiti sosul de marinare amestecand intr-un bol untul de migdale, sosul de soia, uleiul de susan, zeama de lamaie si siropul de artar.
Preincalziti cuptorul la 200C si puneti la copt 15-20 minute tofu taiat cubulete. Inainte de a-l taia tapetati-ul cu o hartie.
Scoateti tofu din cuptor si amestecati in sosul de marinat, tineti 5-10 minute.
Adaugati toful intr-o tigaie incinsa si amestecati 5-10 minute pana se caramelizeaza si devine crispy.
In aceasi tigaie, dupa ce ati inlaturat tofu, adaugati fasolea verde si ardeii cu putin ulei de susan si sosul de marinat, puneti capacul si tineti la foc mediu 3-5 minute, dupa care indepartati capacul si mai tineti 1-2 minute la foc incins.
Orezul se prepara conform instructiunilor de pe pachet, recomanda orez basmati pentru aroma.