Baton cu nuca
@stardust.baking
Ingrediente
- 100 gr caju (sau ce oleaginoase preferati)
- 45 gr fulgi de ovaz fara gluten (se pot folosi si normali)
- 2 lg capsuni deshidratate
- 2 lg chia
- 30 gr faina de in (sau in macinat)
- scortisoara Ceylon
- pudra de vanilie
- 2 lg ulei de cocos topit
-
1 lg unt de caju
- 2 lg sirop de artar
- 5-6 lg lapte de migdale
Preparare
- Amestecam ingredientele uscate, amestecam ingredientele lichide. Turnam ingredientele lichide peste cele uscate. Punem amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt 20x20 si dam la cuptor pana se rumeneste.
Turnam ingredientele lichide peste cele uscate. Punem amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt 20x20 si dam la cuptor pana se rumeneste.
Glazura este obtinuta din banuti de ciocolata, topiti cu 2 linguri de lapte vegetal.