Baton cu nuca
@stardust.baking
Ingrediente
- 100 gr caju (sau ce oleaginoase preferati)
 - 45 gr fulgi de ovaz fara gluten (se pot folosi si normali)
 - 2 lg capsuni deshidratate
 - 2 lg chia
 - 30 gr faina de in (sau in macinat)
 - scortisoara Ceylon
 - pudra de vanilie
 - 2 lg ulei de cocos topit
 - 
                
                
1 lg unt de caju
 - 2 lg sirop de artar
 - 5-6 lg lapte de migdale
 
Preparare
- Amestecam ingredientele uscate, amestecam ingredientele lichide. Turnam ingredientele lichide peste cele uscate. Punem amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt 20x20 si dam la cuptor pana se rumeneste.
 Turnam ingredientele lichide peste cele uscate. Punem amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt 20x20 si dam la cuptor pana se rumeneste.
Glazura este obtinuta din banuti de ciocolata, topiti cu 2 linguri de lapte vegetal.